dissabte, 24 d’octubre del 2015

Formació GEP segon any

El passat 20 d'octubre els professors que participen del projecte GEP vam assistir a la primera sessió de formació d'enguany. El principal objectiu que tenen aquestes hores reflexionar sobre quines maneres es pot treballar a l'aula. Compartir experiències amb d'altres professors que fan servir estratègies diferents en altres centres esdevé molt enriquidor i alhora ajuda a comprendre que de fàcil no n'és gens.

La tasca per aquest curs consisteix en preparar tota una activitat, cada professor de la seva matèria, aplicar-la a l'aula, enregistrar aquestes sessions (gravació de vídeo) i posteriorment analitzar com ha anat a partir d'aquests enregistraments, de les valoracions d'alumnes i del mateix professor.
L'objectiu no és petit.... però de ben segur que l'assolirem!

Avui de moment ens emportem cap al Pere Vives, noves idees, noves possibilitats i la tranquil·litat de saber que tot plegat s'ha de fer mica en mica, construint l'edifici pels fonaments i alçant-lo pas a pas, sense pressa però amb seguretat. Cal aprendre dels centres que ja porten més anys en aquest tema, i tots et diuen que van començar per ben poca cosa, i any rere any, van anar ampliant el treball plurilingüe.

Us enllacem un document que detalla alguns dels aspectes claus en el treball a l'aula en llengües estrangeres (AICLE). Cuando la lengua en la escuela es diferente de la familiar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada