dissabte, 3 d’octubre del 2015

PROJECTE GEP

Projecte GEP


L'any passat vam engegar el projecte GEP a l'institut. La finalitat d'aquest projecte és ampliar el ventall d'usos lingüístics en l'entorn escolar, i així acostumar als nostres alumnes a treballar en diferents llengües i/o activitats a les quals estan acostumats.

Per tal de dur endavant aquesta nova manera de treballar, tant els professors com l'equip directiu han assistit a diverses sessions de formació. En el cas de l'equip directiu aquesta formació ha estat enfocada a ___ . La formació que han rebut els professors ha estat molt encarada a ensenyar-nos a treballar fent servir metodologies pedagògiques molt diverses. Aquesta diversitat metodològica ha de servir per facilitar l'aprenentatge i motivar a l'alumne en un entorn, per ell, sovint més difícil si es fa en llengües que no són les maternes.
Així doncs l'any passat ja ens vam estrenar en el GEP. Es van fer petites sessions de treball amb els alumnes i enguany el projecte ha crescut i ha madurat.  Això vol dir que ja hi ha una aplicació sistemàtica a l'aula que es concreta en:

  • Els alumnes de 1r d'ESO fan les pràctiques de laboratori en anglès _ Science Lab 1(1 hora cada 15 dies)
  • També els alumnes de 1r d'ESO fan ètica en anglès (1 hora a la setmana)
  • Els alumnes de 2n d'ESO fan les pràctiques de física i química en anglès. Science lab 2 (1 hora cada 15 dies)
  • Els alumnes de 3r d'ESO  a la matèria de socials fan una sessió de treball en acabar la unitat (revisió). 
Com podeu veure hem arrencat amb ganes... i això no és tot. Enguany tenim al nostre centre una auxiliar de conversa, la Sophia Bowden, de Leicester, Anglaterra. Ha vingut per passar tot el curs entre nosaltres i entra a les aules per potenciar la comunicació oral amb i entre els alumnes. 
Sophia Bowsen



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada