diumenge, 13 de novembre del 2016

Nou curs, ampliem el projecte!

Un nou curs ha arrencat, i el GEP, també ho fa amb més força encara. Enguany ampliem el grup, i ara ja som una bona pila de professors implicats en aquest engrescador projecte. 
Els objectius que ens hem proposat enguany són clars:
  • Consolidar la feina feta l'any passat en les àrees de 
    • Laboratori ciències naturals - Science lab - a 1r d'ESO
    • Ètica a 1r d'ESO
    • Laboratori física i química - Science lab - a 2n d'ESO
  • Ampliar el projecte a:
    • Ètica de 2n
    • Taller de tecnologia de 3r
La finalitat en totes aquestes àrees és habituar als alumnes a l'ús de l'anglès, potenciant-ne sobretot el treball oral, ja que començar a parlar és el que més els costa. És per aquest motiu que s'està aplicant en  hores de treball de caire manipulatiu com per exemple en els laboratoris i el taller,ja que en ser molt visual, als alumnes se'ls fa més senzill i perquè en treballar en grup petit de 12 alumnes es fa molt més senzill potenciar la conversa. També en ho fem en les hores d'ètica perquè la temàtica i el fet de tenir una hora a la setmana ho facilita força.

Com a important inconvenient d'aquest curs tenim la falta d'auxiliar de conversa, ja que el departament no en concedeix a centres que ja n'han tingut, una llàstima ja que realment la Sophie va ser una gran ajuda, tant pels alumnes com pels professors. 

Una altra novetat d'enguany és el taller de formació a professors que es farà al centre. Aquesta formació neix de la voluntat de compartir les experiències i activitats realitzades en la implementació del projecte GEP amb altres professors. Al llarg de la formació que nosaltres hem rebut, se'ns han exposat i plantejat dinàmiques, estratègies, recursos molt amplis i diversos que ens poden ajudar en la nostra tasca docent. El taller doncs té per objectiu, compartir-ho tot amb els companys que s'hi han apuntat i així fer de taca d'oli. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada